mandag 5. oktober 2009

Endelig

etter mye prøving og fail'ing har jeg stablet denne litt teite bloggen på bena. hadde en sinnsykt kul på blogg.no/siljeworld men den kan man tydligvis ikke gå inn på fra utlandet. Check it out for tidligere innlegg. Er litt random når nettet funker her. men prøver å blogge words fra India.

holler.

1 kommentar:

  1. Kjære Silje
    Så morsomt å følge deg på blogg! Du skriver meget vittig. (Bortsett fra at jeg skvatt da jeg lette meg fram til den gamle bloggen; den med "Hjelp mamma, jeg er i Fmh" eller hva nå bladet het.....:-) Det vil si, etter at det første sjokket var over må jeg innrømme at du skrev veldig vittig der også. Og du hadde jo ikke havnet aldeles i uløkka. Egentlig tenkte jeg heller; Sånne journalister - som deg - som lekser opp VVP overfor fulle journalister - sånne vil vi ha. Og ikke minst lo jeg høyt(og sitter på jobben) over din begrunnelse for å reise til India; fordi du er kjempeglad i mennesker... Og da er det jo bare Kina som har flere... Altså kjære datter; lykke til med alt sammen. Jeg aner ikke hvordan dere takler all fattigdommen dere sikkert også ser. Men så ser dere jo så mye annet og opplever både kuer og elefanter i gatene..
    Og så NB: Jeg skal ringe banken og høre om bankkortet ditt kan være aktivt et par måneder - du hører fra meg. Og så kan du gi meg en link som viser reiseruta deres!!! Klem

    SvarSlett